עזרה - חנקן נוזלי

דיון מתוך פורום  רפואת עור

12/11/2008 | 01:42 | מאת: ליאת

ד"ר שלום רב! אשמח לדעת היכן ניתן להשיג חנקן נוזלי לשימוש פרטי? נאמר לי גם שיש "עט חנקן נוזלי" האם ידוע לך היכן ניתן להשיג אחד מהשתיים, או של מי המוצר? אני יודע שלכל רופא עור יש חנקן נוזלי במרפאתו אך הנני מעוניינת זאת באופן אישי אודה על עזרתך תודה, ליאת

12/11/2008 | 09:50 | מאת:

חנקן נוזלי הוא טיפול רפואי שניתן רק על ידי רופאים. קיים 'עט' המכיל מיכל עם חנקן נוזלי, הוא גם כן מיועד לרופאים בלבד. יש מפיץ בארץ.

12/11/2008 | 16:57 | מאת: ליאת

ד"ר שמש שלום! תודה רבה על התגובה המהירה תוכלי לתת לי את שם המוצר או את המפיץ ? תודה לך על עזרתך תודה מקרב לב, ליאת