פיטריאזיס רוזיאה ומצב ריגשי

דיון מתוך פורום  רפואת עור

11/11/2008 | 13:34 | מאת: יונה

לרופאים שלום, האם ידוע על אפשרות של קשר בין מתח, התרגשות לפני משימה חדשה, לבין התפרצות המחלה פיטריאזיס רוזיאה ? האם אי פעם נבדק קשר כזה? תודה

12/11/2008 | 09:51 | מאת:

לא ידוע לי על מחקרים שבדקו קשר בין המחלה למתח. עם זאת, חושבים היום שהמחלה נגרמת על ידי אקטיבציה של הרפס סוג 6. מחלות וירליות לעיתים מוחמרות או משופעלות עקב מתח נפשי. זה ידוע ובדוק.

12/11/2008 | 15:55 | מאת: av

היי הטיפול קיים אך ברפואה משלימה. הטיפול מתגבר על הוירוס המחולל ( הרפס מס' 6 ) כפי שקורה בעוד מחלות וירליות המפורטות באתר העור האלטרנטיבי. http://www.ramimor.co.il/