הזעת יתר

דיון מתוך פורום  רפואת עור

09/11/2008 | 12:08 | מאת: איילת

לאחר שהשלמתי סט טיפולי לייזר להסרת שיער מבתי השחי, אין לי היום אמנם שיערות בבתי השחי אך נוצרה בעיה של הזעת יתר מוגברת, תופעה שמעולם לא סבלתי ממנה קודם לכן. רציתי לשאול האם ניתוח להסרת בלוטות זיעה יכול לעזור במקרה כשלי, והאם נשארות צלקות אחרי ניתוח כזה?

12/11/2008 | 11:44 | מאת:

ניתוח להסרת בלוטות זיעה בבתי השחי הוא טיפול טוב. מאחר ומדובר בניתוח הכולל חתך קטן תמיד תשאר צלקת. הצלקת מוסתרת בבית השחי והיא יכולה להיות מאוד עדינה אך היא קיימת. יש טיפול טוב מאוד להזעת יתר בבית השחי וזה הזרקת בוטוקס. לא משאיר צלקות, עושים במרפאה ללא הרדמה. מייבש את בתי השחי לתקופה של ששה עד תשעה חודשים. מנסיון שלי עם מטופלים הטיפול מאוד יעיל.