זקוק דחוף ליעוץ

דיון מתוך פורום  רפואת עור

20/10/2008 | 08:02 | מאת: דור

אני בן 35. סובל כבר כ-3 שנים ברציפות מתופעה של גירוד ואדמומיות חזקה בבשתי אצבעות מכל אחד מכפות הידיים.לא מתפשט לשאר היד והגוף. הייתי אצל 4|(!) רופאי עור דרך השירות הרגיל של כללית באזור ב"ש. בשלוש דקות שעמדו לרשותם כדי לבדוק אותי(עם התור המלחיץ בחוץ) הספיקו לשלוח אותי למספר בדיקות כולל בדיקת רגישות לחומרים (מדבקות על הגב) וביופסיה. תחילה נאמר לי משהו על דרמטיטיס והאבחנה האחרונה היתה סוג של פסוריאזיס. בכל מקרה החלפתי כבר 4 משחות שונות חזקות יותר ופחות (חלקן גם מחוץ לסל ויקרות מאד) ושום דבר לא עוזר. אני חייב לציין שזה ממש הורס לי את איכות החיים: אני גם לעיתים בלילה ו"אוכל" את האצבעות עקב הגירוד עד שאני גורם לפצעים עמוקים יותר. אני לא מסוגל לשטוף כלים וכו... לא יודע כבר מה לעשות. מוכן להתייעץ עם מומחה בתחום הספציפי בעזרת הסדר של "מושלם" וכד'. נ.ב מה הדרך להזמין את התיק עם הסטוריית הטיפולים שלי עד עכשיו כדי שרופא מומחה יראה אותו בזמן היעוץ?

26/10/2008 | 16:44 | מאת:

אין לי מה לייעץ לך מלבד ההצעה להחליף את הרופא שמטפל בך .

27/10/2008 | 12:18 | מאת: דור

אם זו התגובה של רופא מנהל פורום ("תחליף רופא"), לאחר שפירטתי את הסטוריית הטיפולים, שאלתי מספר שאלות, וציינתי שכבר החלפתי 4 רופאים, אז אולי לא רק אני צריך להחליף רופא אלא גם עורכי הפורום הזה