אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי

דיון מתוך פורום  רפואת עור

19/10/2008 | 09:11 | מאת: נופית

במשך הקיץ הייתי חשופה לשמש , ויצאו לי בשתי הידיים פטריות בעור , זו לא פעם ראשונה שזה קורה לפני 3 שנים בערך הייתה לי גם אותה תופעה והשתמשתי בסבון שקיבלתי לטיפול בזה ולאחר כמה פעמים זה עבר לי ... הפעם יצאו לי יותר כתמים וזה ממש מציק לי אני לא רוצה שזה ימשיך להתפשט לי באזור הידיים אשמח בבקשה אם תמליץ לי על סבון לקנות או על משחה שאני יכולה לקנות ללא מרשם רופא כי ממש קשה לי להשיג תור לרופא עור לזמן הקרוב ואני לא זוכרת באיזה סבון להשתמש.. האם ניזורל יכול לעזור? שמעתי גם על סבוקל ? אשמח מאוד אם אקבל מענה עוד היום בתודה מראש

26/10/2008 | 16:31 | מאת:

אין אפשרות לייעץ לך ללא בדיקה . אין כל וודאות שמה שנראה לך כפטרייה הוא אכן פ]טרייה ולא מה שהוא אחר !