חשוווב!

דיון מתוך פורום  רפואת עור

18/10/2008 | 22:54 | מאת: מיכאלה

קישורים ממומנים שלום, יש לי בעיה בבית שחי ובמפשעות: אני מגלחת שם ויש לי גם בעיה של הזעת יתר. בעקבות כך (נראה לי) העור הופך להיות חום-שחרחר ואני לא יודעת מה עליי לעשות כדי להעלים את הבעיה הזאת ולהחזיר לי את הצבע הטבעי לעור. מה זאת הבעיה הזאת ואיך עליי לטפל בה? תודה מראש

26/10/2008 | 16:24 | מאת:

אין קשר בין הגילוח והזעת היתר לבין העור הכהה!האם את סובלת מהשמנת יתר ?סיבות נוספות יכולות להיות בעיה אנדוקרינית או סוג של זיהום או פטרת .

26/10/2008 | 16:24 | מאת:

אין קשר בין הגילוח והזעת היתר לבין העור הכהה!האם את סובלת מהשמנת יתר ?סיבות נוספות יכולות להיות בעיה אנדוקרינית או סוג של זיהום או פטרת .

31/10/2008 | 15:42 | מאת: מיכאלה

כן,יש לי בעיה יש השמנת יתר