טלאנגקטזיות

דיון מתוך פורום  רפואת עור

18/10/2008 | 19:10 | מאת: דוד

שלום, אני בן 68. לאחרונה הפיעו לי על המצח וגם בגב קף היד פצעים. קיבלתי שני סוגי אנטיביוטיקה ומשחות שונות ללא תוצאות. חושבים שיש לי את המחלה שלעיל. אני מבקש לדעת מה המחלה הזו. איך מוודאים שזו המחלה , מה הסיכונים ומה הטיפול בה. תודה דוד

26/10/2008 | 16:20 | מאת:

טלנגיאקטזיות -זה שם של תופעה בעור וזו איננה מחלה! פירוש השם הוא התרחבות של נימי וכלי הדם העדינים שבעור והיא יכולה להיות ביטוי למחלות רבות ץ לכן השם עצמו אינו אומר שום דבר על אודות המחלה ממנה אתה סובל .

26/10/2008 | 16:20 | מאת:

טלנגיאקטזיות -זה שם של תופעה בעור וזו איננה מחלה! פירוש השם הוא התרחבות של נימי וכלי הדם העדינים שבעור והיא יכולה להיות ביטוי למחלות רבות ץ לכן השם עצמו אינו אומר שום דבר על אודות המחלה ממנה אתה סובל .