שיער דביק

דיון מתוך פורום  רפואת עור

15/10/2008 | 12:14 | מאת: מיכל

בשבוע האחרון יש לי תופעה מוזרה בשיער .באיזור מרכז הראש השיער שלי הפך לשומני מאוד עד דביק , כאילו לא חפפתי מספר שבועות.השיער שלי מטבעו הופך להיות שומני מהר אך לא ככה ולא כל כך מהר לאחר החפיפה ( זה קורה מיד לאחר החפיפה). אני חופפת כל יום ( לעיתים פעמיים ביום ) ,ניסיתי להחליף שמפו/מרכך, אני לא לוקחת שום תרופה מיוחדת , לא שיניתי שום דבר בתזונה שלי ואני לא יודעת מה לעשות , זה מתסכל נורא (ודי מגעיל).

04/11/2008 | 04:15 | מאת: נטע-לי

גם לי יש בדיוק את אותה תופעה השיער שלי כבר שבוע דביק באזור המרכז ואני חופפת מכל יום להוריד את זה וזה לא עובר... מה עליי לעשות עכשיו אני נמצאת באוסטרליה... תודה