פצעונים ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

11/10/2008 | 12:56 | מאת: טל

לאחרונה יצאו לי פצעונים ברגליים וגם בידיים, 2 רופאי עור אמרו לי שזה אלרגיה ונתנו לי כדורים זילרג'י ומשחה נרידרם וזה אכן עזר לי, אך לפני כמה ימים זה התחיל לחזור. 2 הרופאים אמרו לי שקשה מאד לדעת למה אני אלרגית, שאני בעצמי צריכה לעקוב ולגלות למה אני אלרגית. האם זה ייתכן שאני אלרגית לאבק? וכיצד אני יכולה לבדוק? בתודה

14/10/2008 | 10:24 | מאת:

את יכולה לבדוק על ידי הרחקה של הגורם החשוד- למשל אבק ואז לראות אם הפריחה מוטבת. או להיפך, אם הפריחה מחמירה לחשוב מה נגע בך בעור באותו זמן- קרם גוף, סבון, בושם, חשיפה לצמחיה וכד' ניתן לבצע טסטים לאלרגיה. מתבצע אצל רופא העור או רופא אלרגיה