אמא

דיון מתוך פורום  רפואת עור

07/10/2008 | 00:34 | מאת: אמא מודאגת

בני כיום בן 13 וחצי בגיל 6 אבחנתי במרפקי רגליו גדל נגע עור והוא מתפשט לאת ובטוח בשתי רגליו פניתי למרפאת עור בקפלן עשו לו ביופסיה וראו שזה לא סרטן עור ונתנו לו משחה כמו כוסות רוח למת אני אוכלת מדי פעם לרופאת משפחה והיא נותנת לי משחה נגד יובש כדי שהילד לא יגרד אמרו אולי זה ספחת אבל אין לו במרפקי הידיים מה אני צריכהלעשות אני רואה שזה מתפשט תודה

14/10/2008 | 10:06 | מאת:

נסי לבקש הפניה לרופא/ת עור ילדים. יש בקופות החולים ואז עליך להביא הפניה מרופא עור או רופא ילדים.