גירודים במיפסעות כעין פיטריה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

06/10/2008 | 21:39 | מאת: רינת

לבני בן ה-16 יש גירודים בשתי המפסעות, האזור אדום מט אך לא מודלק, עם גבשושיות בודדות בגודל כחצי ס"מ . שטח המקום המגרד הוא כ 10 ס"מ בשני הצדדים. לפני כחצי שנה הינו אצל הרופא שאיבחן שזה פטריה ונתן לו כדורי גרופולין פורטה לחדש ימים 120 כדורים בני בלע כשבוע וזה נעלם אולם אחכ היה לו חום נעשו בדיקות דם שיצא תקינות אולם הוא היפסיק לבלוע את הכדורים , אחרי מס חודשים שוב חזר המצב שהיה. אני יודעת שלא כל כך מומלץ כדורים. . מה פשר הגבשושיות? ואיזה משחה טובה לזה?

16/10/2008 | 14:46 | מאת:

הפטריה חזרה כי הוא לא סיים לקחת את הכדורים .כדורי הגריפולין הם בטוחים ואין לך מה לחשוש מהם . ישנן מישחות רבות שצריך להתאים אותן למצבו המדויק של החולה .