שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

26/09/2008 | 09:58 | מאת: עדי

בס"ד לד'ר שלום רב אני בת 27 בריאה בדרך כלל יש לי כפות ידיים עם אדמומיות בכפות הידיים זה ממש מוזר זו תופעה שאני חייה איתה מאז שאני מכירה את עצמי יש לי כפות ידיים אדמדמות ויש לומר אדומות מאוד. מין נקודות כאלו ביד כמו נימים . בהריון זה היה ממש ממש בולט ואפילו מגעיל מרוב שזה היה אדום הלכתי לרופא עור ונאמר לי שיש תופעה כזו בהריון . האמת אחרי הלידה זה ממש השתפר לא כמו שהיה בהריון אבל עדין כפות הידיים אדומות מאוד . מה זה יכול להיות האם זה יכול להצביע על בעיות הכלי דם או בלב או לחץ דם??? אני חרדתית נורא ומאוד מפוחדת מה ניתן לעשות ??? בתודה מראש עדי

28/09/2008 | 12:13 | מאת:

אודם בצד הפנימי של כפות הידיים הוא יכול להיות תופעה של ההריון.מאידך יכול להגרם עי מחלות כגון מחלות כבד או מחלות אחרות לכן מומלץ לך להבדק עי מומחה .