פצעונים בתחת

דיון מתוך פורום  רפואת עור

24/09/2008 | 02:47 | מאת: essss

יש לי קצת פצעים בתחת שניראים כמו חצ'קונים קטנים או פצעונים..זה מאוד מטריד אותי ומבייש אותי בזמן קיום יחסי מין אני מתביישת ללכת לבדיקה כי אני אפילו לא יודעת מה זה.. הייתי רוצה לדעת ממה זה יכול להיגרם, והאם יש משחה כלשהי בשביל להסיר אותם לתמיד? תעזרו לי בבקשה..זה מאוד מפריע לי

28/09/2008 | 12:21 | מאת:

אין לך במה להתבייש . זו תופעה נפוצה וניתן לטפל בה בקלות בעזרת מישחות הולמות שהמומחה יכול לרשום לך אך יש לדעת שהמשחות יעילות כל עוד את מישתמשת במשחה כלומר דרוש שישמוש קבוע .