עור מקולף

דיון מתוך פורום  רפואת עור

21/09/2008 | 17:06 | מאת: חיים

שלום רב! בימים האחרונים שמתי לב שידי נראות כמו של מישהו מבוגר זה בדרך כלל קורה לי רק בחורף כתוצאה מהקור יש לי כוויות קור ואני שם משחה לעור יבש אבל בימים האחרונים שמתי לב שיש לי גירודים ו קילופים כאילו לבנים גם במפרקים בידים אבל לא במפרק אלא איפה שהיד כאילו שסוגרים את היד וממש כואב לי וכמו כן גם בלחיים ובצוואר ובפנים הופיעו לי דברים כאלה לבנים כמו קילוף מה ניתן לעשות ובקשר לידים אני שם משחה לעור יבש אבל מה גם בפנים תודה מראש.

22/09/2008 | 12:51 | מאת: ירון

הי נשמע לי שאתה צריך לגשת לרופא לבדוק את מצס העור שלך.בינתיים אני יכול להמליץ על מ וצרים של פלקסיטול לטיפול במצבי יובש יש להם גם קרם לידיים- מעולההה וגם קרם פנים מצוין