אמפטיגו

דיון מתוך פורום  רפואת עור

21/09/2008 | 14:24 | מאת: ענת

שלום, בתי בת שנתיים ו- 10 חודשים, יש לה פצעים מוגלתיים ברגלים, הרופא קבע שזה אמפטיגו. נתנו לנו משחת בקטורבן. אני בינתיים לא רגועה. ממה מגיע האמפטיגו, האם זה עובר תוך כדי הטיפול במשחה האנטיביוטית, האם זה חוזר על עצמו, האם צריך לדווח למשרד הבריאות, עליי לציין שארגז החול בגן הילדים לא היה מכוסה כשהיא נדבקה.

28/09/2008 | 11:59 | מאת:

ההדבקה היא מילד נגוע אחר.באם הנגעים הם מעטים אזי הטיפול במישחה אנטיביוטית צריך להספיק . באם יש נגעים רבים אזי צריך להוסיף אנטיביוטיקה דרך הפה . הדיווח למשרד הבריאות הוא ענינו של הרופא המטפל .