ראוקוטן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

15/09/2008 | 16:50 | מאת: יפתח המלוכלך

שלום. אני משתמש בראוקוטן שלושה חודשים, עקב אקנה בעיקר בחזה ומעט בגב. בחודשיים הראשונים לקחתי 30 מ"ג ליום, ולפני חודש העלו לי את המינון ל40 מ"ג ליום, לאחר שהמצב נשאר סטטי והמינון לא עזר. גם המינון של ה40 מ"ג לא עוזר לי. אני שוקל 75 ק"ג. האם אחרי שלושה חודשי טיפול, ללא הטבה, יש טעם להמשיך לנטול את הכדורים? האם אני יכול להעלות לעצמי את המינון ב20 מ"ג ליום, ל-60 מ"ג? אודה על עצותכם.

24/09/2008 | 11:08 | מאת:

בטיפול בפצעים בגב ובחזה התגובה לרואקוטן לוקחת יותר זמן. העלאת המינון לא בהכרח עוזרת. אפשר להעלות ל 50 מג' ולבדוק את התגובה.