פטרייה בציפורן הבוהן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

11/09/2008 | 22:05 | מאת: ורד

שלום רב, אני בת 28, היום גיליתי פטרייה בציפורן הבוהן ברגל, כנראה במצב התחלתי. איני מעוניינת בלקיחת כדורים בשלב זה. האם המשחה טבע דרם יכולה לעזור לפטרייה? אשמח גם לשמוע עצות לגבי משחות אחרות. תודה רבה! ורד

16/09/2008 | 21:35 | מאת: ורד

אני נוסעת עוד שבועיים לחו"ל לחודש. הרופאה אמרה שרק כדורים יכולים באמת להעביר את הפטרייה אבל ניתן להתחיל לקחת אותם רק כאשר אחזור. ועד אז לעשות טיפול כל יום של שיוף ומריחת לק על הציפורן (loceryl) 1. האם אין צורך לעשות משטח כדי לאבחן בוודאות את הפטרייה? 2. האם באמת אין טעם בלשים על הציפורן משחות או טיפול אחר חיצוני כלשהו? למשל המשחה טבע דרם? האם מומלץ לשייף ולמרוח לק באמת כל יום?? 3. האם מומלץ לשים משהו על העור שמסביב לציפורן? הוא נראה טיפה כמו בפריחה. אולי זה גם הפטריה. אשמח גם לשמוע כל עצה!! תודה רבה! ורד