פריחה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

11/09/2008 | 13:08 | מאת: טל

שלום, מזה חודשיים או שלוש אני סובלת מתופעה מוזרה.. פעם בחודש מופיעה לי פריחה בגוף. לפני כחודש הייתה לי פריחה בכל חלקי הגוף למשך כשבוע וחצי. ואתמול שוב הייתה לי פריחה על כל חלקי הרגליים. הפריחה מלווה בגרד ואדמומיות. יש לציין שאינני אכלתי מזון חדש שיכול להוות את גורם הפריחה. ואני נוטלת גלולות פמינט כשנתיים. בת 22. תודה מראש.

11/09/2008 | 13:12 | מאת:

צריך להמשיך ולעקוב אחרי הפריחה הזו : האם היא תמיד מופיעה בתקופה מסוימת וקבועה של המחזור? אם כן יכול להיות קשר עם הגלולה !