הסמקות ופצעונים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

09/09/2008 | 14:15 | מאת: עעע

הי אני בת 19 וחצי וסובלת מאוד משתי בעיות ואני מקווה למצוא פיתרון טבעי ויעיל דבר ראשון העור שלי במצח שומני יש לי כל הזמן מלא פצעונים קטנים וגם כאלה עם מוגלה שכואבים הייתי כבר הרבה פעמים אצל רופאי עור וקוסמטיקאיות ודברים שלא ממש עזרו או שעזרו ואז זה חזר..וההורים שלי לא מסיכימים לי לקחת יותר אנטיביוטיקה כי זה סתם הורס את הגוף אני רוצה לקחת משהו טבעי יש אולי איזה משהו שיכול לעזור לזה ומומלץ? ובעיה שניה שאני מאוד סובלת ממנה זה הסמקות, אני מסמיקה מכל דבר בפני אנשים וזה מאוד מביך אני מרגישה שהפנים שלי פתאום חמות מאוד ואז אני רואה שאני אדומה כמו עגבניה וזה יכול להיות אפילו מסתם מבט של מישהו שמסתכל עלי או מסתם משפט שמישהו יגיד לי וזה פשוט נורא אני לא מצליחה לשלוט בזה אני מאוד מקווה שמישהו פה ימליץ לי על איזה תרופה טבעית או פיתרון כל שהו שיכול לעזור לי באמת...תודה למי שעוזר

09/09/2008 | 17:40 | מאת: סיון

אם את רוצה שימחקו הפצעונים המלצה חמה שלי היא שתבקשי מהרופא עור מרשם לגלולות דיאנה לאחר 3 חודשים יימחקו לך כל הפצעונים מהפנים ותהי חלקה כמו תינוק נכון שאלו גלולות נד הריון אך כל רופא עור יודע שזה גם מעלים פצעי בגרות בקשר להסמקות זה יעבור עניין של גיל אם לא, תצטרכי לעבוד על עצמך ולחשוב על משו מתוק או טוב ברגע כזה מניסיון זה עובר תחשבי תמיד שאת הכי יפה בעולם והכי טובה בהצלחה

09/09/2008 | 20:52 | מאת: עעעע

ניסיתי כבר הכל וגם לפני שנה וחצי התחלתי לקחת גלולות אסטל שמיועדות לטיפול בפצעים בפנים ובאמת זה עזר לתקופה מסויימת אבל אחרי כמה חודשים הכל חזר ואני פשוט מיואשת אני עדין לוקחת גלולות כי אני יודעת שאם אני יפסיק לקחת כל הפצעים העוד יותר נוראיים שהיו לי קודם יחזרו