שיזוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור

06/09/2008 | 23:43 | מאת: מיכל

שלום, רציתי לשאול כמה שאלות: 1) האם זמן מה לאחר שיזוף העור חוזר לצבעו הקודם (לכל סוגי העור) מכיוון שהעור שלי נוטה להשתזף מהר. 2) האם קרם שיזוף מונע שיזוף? הוא משפיע על הצבע שהעור מקבל לאחר שהייה בשמש? זהו, תודה רבה למי שיכול לעזור!!!

11/09/2008 | 13:17 | מאת:

זמן מה אחרי החשיפה לשמש העור יהיה יותר שזוף מאשר לפני החשיפה אלא אם כן את לבקנית לגמרי ואני מניח שזה איננו המקרה . קרם שיזוף יכול למנוע שיזוף לחלוטין בתנאי שהוא היה מספיק חזק ובתנאי שהחשיפה לשמש היתה קצרה וחלשה .