בעיות בציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

06/09/2008 | 21:48 | מאת: בוריס

שלום רב! יש לי בעיה בציפורניים שכנראה עוברת בתורשה. לסבא שלי היה את הבעיה , לאבא שלי ולפני כשנה זה התחיל גם אצלי... הציפורניים מאד קשות וצהובות, לאחר מקלחת או הרטבת הציפורניים הן מתנתקות מהאצבע לחלוטין ואפשר פשוט לגזור את כל הציפורן... עשינו תרבית של פטריות והתוצאה שלילית. בבקשה ממך תסתכלי על הציפורניים בלינק- http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=AC18F1A365E5410D95C00AB433FF59DA&alid= יש שם תמונות גם של ציפורניים של אבא שלי. אצלי כרגע זה רק בציפורן אחת שבה עברתי ניתוח להסרת ציפורן חודרנית לפני עשר שנים. תודה מראש על אבחונך.

11/09/2008 | 12:53 | מאת:

ישנן מספר אפשרויות אבחנתיות למשל PACHHIONYCHIA CONGENITA. לשם איבחון יותר מדויק יש צורך בבדיקה מדוקדקת של כל העור של החולה .