גירוד נוראי בישבן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

04/09/2008 | 16:35 | מאת: רונן

שלום, אני סובל מגירוד מטורף בישבן. בעקבות הגירוד יצאו גם פצעים על העור וזה הפך למעין פטריה או פריחה. זה מגרד נורא ואני לא מסוגל לישון בלילה או לעבוד. ניגשתי לבית מרקחת והציעו לי שם פנסטיל ג'ל - זה לא עוזר. גם משחת אתוש לא עוזרת. ניסיתי למרוח דרמובט קרם וגם זה לא עוזר. כל אלה לא מקלים על הגירוד וגם לא עוזרים. אני רוצה לציין שהגירוד הוא לא בפי הטבעת אלא על העור עצמו. ניסיתי לקבוע תור לרופא עור אבל קופת חולים כללית המעצבנת הזו נתנה לי תור רק לסוף אוקטובר והתנצלה שאין לה מספיק רופאים. מה אפשר לעשות בינתיים??

05/09/2008 | 11:45 | מאת:

יש מצב שמדובר בפטריה, אפשר לנסות קרם נגד פטריות (לא דורש מרשם).