צריבה באיזור הפטמות

דיון מתוך פורום  רפואת עור

01/09/2008 | 12:06 | מאת: גיל

שלום רב, אני בן 20. דבר מאוד מוזר קרה לי לאחרונה, במהלך פעילות ספורט שעשיתי (כדורגל), התחלתי להרגיש לקראת סוף הפעילות צריבה וממש הרגשה של שורף באיזור 2 הפטמות בחזה. לאחר מכן גם כשהייתי במקלחת זה היה מאוד שורף, היום יומיים אחרי זה כבר בסדר, אבל עפ הפטמות עצמם יש כאלה כמו קילופי עור כאלה שחורים, כאילו על הפטמה יש חלקים כאלה שזה כאילו התקשה. מה זה יכול להיות? או ממה זה נגרם.. תודה

03/09/2008 | 09:57 | מאת: דני

אחי, פשוט הגופיה שיפשפה לך את ההפטמות. גם לי זה קרה במסיבה. להבא תלבש גופיית ספורט נושמת.