סובל מגירודים במפשעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

01/09/2008 | 01:17 | מאת: חצי

אני סובל מגירודים באיזור המפשעה כבר יותר משנה. אני בן 17 עכשיו אז לא הרגשתי ממש נוח לדבר על זה עם ההורים שלי. יש לי משחה כזאת של חברת MORAZ שעוזרת להררגיע אבל זה אף פעם לא נעלם לי לגמרי וזה מציק לי הרבה פעמים במהלך היום אבל יותר לקראת הערב ובלילה הגירוד נמצא בין הירך לשק אשכים רק בצד אחד ויש שם על השק אשכים משהו שנראה כמו נקודת חן מתחת לעור (נקודה שחורה כזאת) בבקשה אם אתם יכולים להפנות אותי לפתרון כי אני משתגע כבר.. תודה

01/09/2008 | 10:48 | מאת:

תפנה בהקדם לרופא מומחה .

01/09/2008 | 12:11 | מאת: חצי

מה אני צריך רופא מומחה של מה? רופא עור רגיל? ויש אפשרות ללכת בלי ההורים? תודה