מולוסקום

דיון מתוך פורום  רפואת עור

30/08/2008 | 16:10 | מאת: רויטל

שלום רב, האם ילד עם מולוסקום יכול להדביק מבוגר במחלה אם כן איך אפשר להמנע מהדבקה

01/09/2008 | 10:55 | מאת:

זה בהחלט יכול לקרות במיוחד אם המבוגר איננו מחוסן( עקב כך שבגיל צעיר נחשף בעצמו למחלה ).למנוע זאת באופן אבסולוטי -זה רק אם הוא נימנע לחלוטין ממגע כל שהוא עם הילד !

02/09/2008 | 21:50 | מאת: רויטל

תודה לך אם כך מה עלי לעשות כדי להמנע ככל האפשר מהדבקה? האם שימוש במגבת שהילד השתמש בה יכולה לגרום להדבקה באברי מין? מהו פרק הזמן שעובר מרגע ההדבקה עד להופעת הפצעים? איך אני יודעת אם נדבקתי?

02/09/2008 | 21:40 | מאת: רויטל

תודה אם כך מה עלי לעשות כדי להמנע ככל האפשר מהדבקה? האם תפרחת שמופיעה במרפק היד יכולה לדוגמא, להעביר את הוירוס, דרך מגבת רטובה לאיזורים אינטימים ומהו משך הזמן שלוקח מרגע ההדבקה עד להופעת התפרחת?