פטרת במפשעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

26/08/2008 | 15:17 | מאת: ב1

שלום. אני בן 28. כבר כמה שנים סובל מפטרת במפשעה. ניסיתי כבר את כל המשחות האפשריות. כמו כן הרופא רשם לי כדורים(2 טיפולים ברצף), אבל שום דבר לא עוזר. בזמן הטיפול בכדורים היה שיפור, אבל מיד בתום הטיפול הבעיה חזרה. תודה מראש, ב.

27/08/2008 | 10:23 | מאת: עירית

הפיתרון זה הומוטוקסיקולוגיה. לך, שיאבחנו אותך ותפטר מזה לתמיד

01/09/2008 | 11:17 | מאת:

לעתים הסיבה האמיתית היא לא פטרת כי אם דלקת עור מסוימת מסוג זה או אחר או שילוב של פטרת ושל דלקת עור כזו או אחרת ! ואז כמובן הטיפול צריך להיות שונה .לכן ההמלצה היא שתחליף את המומחה .