נשירת שיער חריגה ומוגברת מאוד

דיון מתוך פורום  רפואת עור

25/08/2008 | 09:13 | מאת: שיר

שלום, בחודש וחצי - חודשיים האחרונים אני סובלת מנשירת שיער מאוד מאוד מוגברת (מאות שערות ביום!) עשיתי בדיקות דם וביקרתי אצל רופאת המשפחה ומבחינתה הכל תקין. לפני כ-9 חודשים עשיתי החלקה קבועה בשיער - האם יכול להיות קשר? אשמח לייעוץ כי אני כבר לא כ"כ יודעת למי לפנות... תודה!

25/08/2008 | 09:37 | מאת: No one!

תשמעי,גמלי היה נשירת שיער בצורה די מהירה,ואז הספר המלך שלי אמר לי שיש לי דבר כזה שנקרא קרקפת שומנית ושאני יישתמש בשמפו מחזק...מאז אינלי כמעט בכלל נשירה!קיצר ממליץ...מקווה שעזרתי...

01/09/2008 | 05:17 | מאת: גדל

בהורדת גידול באיזור הברך נתקבלה תוצאה מהביופסיה האומרת:Seborrheic keratosis מה פירוש הדבר ומה הטיפול המומלצ?