ויטיליגו

דיון מתוך פורום  רפואת עור

21/08/2008 | 12:33 | מאת: נועה

אני סובלת ממחלת הויטיליגו בצורה קלה יחסית, אך המחלה מאוד מפריעה לי לחיות כפי שהייתי רוצה. ביקרתי בעבר אצל רופאי עור והתשובה הקבועה היתה שאין טיפול למחלה "זה קוסמטי". שאלותי: 1. האם קיים טיפול חדש למחלה זו? 2. ראיתי פרסומים של חברת NSB natural science biotechnologies - מטפלים בכדורים על בסיס צמחי מרפא במחלות עור כגון פסוריאסיס וויטיליגו וטוענים כי יש להם 95% הצלחה. האם ידוע לך משהו על טיפול זה? האם מומלץ? אני לא רוצה להשקיע זמן וכסף לשווא ולהתאכזב.

21/08/2008 | 13:54 | מאת: רון

הזהרי מהם מההבטחה שלהם כי את אמורה לשים כ 70.000 שקל על קרן הצבי ולא תראי שום תגובה. המחלה אינה הפיכה בגלל הרס מוחלט של תאי המלאנוציטים כך שבעצם אן מחלה ואין במה לטפל אחרי הרס התאים שאינו הפיך. אין שום חידושים באופוק - לפי האגודה האמריקאית לויטיליגו המחקר הגנטי יסתיים בתוך 25 שנה בנושא הזה ותרופה ? כ 100 שנים לאחר מכן... חולה כמוך

14/10/2008 | 11:15 | מאת: קובי

אני חולה פסוריאזיס קראתי פירסומים של המרכז הרפואי NSB natural science הפועל בתחום Biotechnologies,שפיתחו פורמולות ייחודיות שהצליחו בריפוי מחלות עור שונות שנחשבו עד כה לבלתי ניתנות לריפוי,וזאת על בסיס טבעי ומרכיבים אורגניים המבוססים על צמחי מרפא נדירים מכל העולם. האם ידוע לך על הטיפול? והאם מומלץ?

01/11/2008 | 14:15 | מאת: hnh,

סובלת מפסוריאזיס אשמח עם תצרו עימי קשר