ליכנפלנוס

דיון מתוך פורום  רפואת עור

19/08/2008 | 10:44 | מאת: טובה

הנני סובלת מהמחלה כבר שנה. הטיפול היחידי שקיבלתי עד כה הוא 1. טיפול במשחה "דרמובט" וטיפול תרופתי מזמ חודשיים ע"י "גריפולין" פורטה. הפצעים היו בחזה, בגב,בידיים ובצוואר. נכון להיום זה התפשט לאזור כף הרגל ובין האצבעות בכפות הידיים. האם קיים טיפול תרופתי אחר? האם בתקופת הטיפול כדאי לקחת כדורי הרגעה קלים על מנת להוריד את הלחץ (כי הנני אדם לחוץ)? ידוע לי כי שימוש ממושך בכדור פוגע במערכת העיקול? תעזרו לי בבקשה???????

21/08/2008 | 13:59 | מאת:

בהחלט יש טיפול אחר שעוזר לכ65% מהמקרים של נשים שסובלות מן המחלה !לחץ איננו גורם למחלה הזו .