פסוריאזיס לילד בן 3.5

דיון מתוך פורום  רפואת עור

13/08/2008 | 11:06 | מאת: מיכל

שלום לבני יש תופעה ממש מוזרה מזה 10 חודשים, רק על כריות האצבעות בידיים יש לו יובש מטורף שלאחרונה החריף והפך לפצעים פתוחים, רופא הילדים ורופא העור במרפאה טענו שיש צורך למרוח קרם לחות צטומג, המצב נשאר סטטי עד לפני שבוע שבו הופיעו פצעים פתוחים והמקום נראה ממש יבש רופא עור מומחה טען שזה פסוריאזיס הוא כמעט בטוח, ונתן משחה עם ויטמין D אתמול שמנו לב להחמרה לאחר שבוע של מריחות, בשתי אצבעות זה התפשט לאזור הציפורן מתקלף ונראה מודלק, האם זה הגיוני שיש פסוריאזיס לגיל כה קטן?, איך אפשר לדעת שזה לא אסטמה של העור, או כל אלרגיה אחרת או ראקציה למשל למוצרי חלב פרה? אנו מאוד מוטרדים ופוחדים שכל האצבעות שלו יהיו מודלקות ומתקלפות מה לעשות?

17/08/2008 | 18:22 | מאת: avi

מומלץ לך לבקר באתר העור האלטרנטיבי הטיפול בפסוריאזיס של הילדות מניב תוצאות מרשימות. האתר http://www.ramimor.co.il/ בהצלחה

17/08/2008 | 22:04 | מאת: היי

גחכעצלתחיהלץחךי

21/08/2008 | 09:43 | מאת:

פסוריאזיס יכול להופיע בכל גיל, גם בילדות. הטיפול במשחה עם ויטמין D מתאים לפסוריאזיס. ממליצה להמשיך מעקב אצל רופא העור שהתחיל את הטיפול. טיפול עקבי לפי המלצות הרופאים יכול להביא להחלמה מלאה של מצב העור הנוכחי.

21/08/2008 | 14:04 | מאת: גיל

החלמה מלאה ? רופא עור שאומר החלמה מלאה מפסוריאזיס מדבר על הבל הבלים ועוד עם טפול חיצוני במחשה ? נו באמת ? משחה תרפא את הגנטיקה ? הרופאה שענתה לך עוסקת ברפואה קוסמטית ולא במחלות זאת לתשומת ליבך.