מה ההבדל בין LOCACID לRET AVIT?

דיון מתוך פורום  רפואת עור

09/08/2008 | 11:58 | מאת: מתן1987

שלום דוקטור, אני משתמש כבר כמה חודשים בלוקסיד למניעת אקנה.. ובשבוע שעבר קיבלתי מרשם חדש ללוקסיד ובבית המרקחת הרוקחת נתנה לי משכה בשם RET AVIT במקום ואמרה לי שזה אותו דבר. כשהגעתי הבייתה ראיתי שהמשכה היא לא באותו צבע או ריח, האם המשכות הן באמת אותו דבר וזה בסדר להתחיל הלשתמש בזו? או שעלי לחזור ולדרוש לקבל את הלוקסיד שאני תמיד משתמש? תודה.

21/08/2008 | 11:36 | מאת:

רטאוויט ולוקסיד הן למעשה אותו חומר הנקרא TRETINOINE. ההבדל הוא שחברות שונות מייצרות אותו.