פטריה בעור בכל הגוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור

06/08/2008 | 14:26 | מאת: אורלי

שלום. לפני כחודשיים התחילו לי פצעים מוזרים בכל גוף, מוגלתיים. רופא עור אמר שזו עקיצה של יתוש ונתן לי משחה אנטיביוטית. הפצעים התייבשו קצת, אך המשיכו לגרד. חזרתי לרופא, ואמר שזו כנראה פטרייה, ונתן לי למיזיל ומשחה . הכדור עשה לי רע והפסקתי אחרי 4 ימים. מה לעשות, האם קיים כדור פחות חזק? האם להמשיך את הטיפול למרות שהפסקתי אותו.הפצעים התפזרו (הפכו ממרוכזים למפוזרים) על הגוף, ומגרדים נורא. הם מאוד דומים לפצעים שראיתי של הגזזת , באינטנט. וכן היה לי מגע עם חתול חדש. אשמח לתשובה.אורלי

07/08/2008 | 14:30 | מאת:

לפני שמתחילים בטיפול בכדורים נגד פטריות חייבים לוודא בעזרת בדיקת מעבדה שזו אכן פטרת ! אם אכן זה המצב -יש כדורים נוספים כגון גריפולין שהרופא יכול לרשום לך .