אגיסטן על עור הפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

06/08/2008 | 12:47 | מאת: מילי

שלום רב, בעבר שמעתי המלצה לשים אגיסטן (המשחה נגד פטריות) על עור הפנים (שימוש חיצוני בלבד כמובן) ואכן נוכחתי לדעת כי העור שלי חלק יותר ויש לו מראה אדום ורענן. אני אפילו מקבלת מחמאות. תהיתי אם זה תקין להשתמש בו על בסיס יומי לשימוש שלא מיועד לו. שמעתי שיש בחומר הפעיל (כלוטרימזול) סטרואידים (למרות שקשה לי להאמין בכך מכיוון שהמשחה נמכרת ללא מרשם וכן לא מצאתי תיעוד על כך באינטרנט). מה דעתך? בתודה מראש, מילי.

21/08/2008 | 11:38 | מאת:

אגיסטן היא קרם ללא סטרואידים. אין מניעה למרוח אותה על עור הפנים.