הזעת יתר - שאלה חשובה!!!!

דיון מתוך פורום  רפואת עור

01/08/2008 | 12:43 | מאת: גלית

מישהו שמע על הניתוח שאיבת בלוטות הזיעה באלה הסובלים מהזעת יתר בבית השחי? מה דעתכם על הניתוח? האם הוא מומלץ בקרב הרופאים?

04/08/2008 | 10:18 | מאת: סיגל קוליק

גלית שלום, איני בטוחה מה הסיכויים והסיכונים של ניתוחים להפחתת הזיעה, אך אני מכירה מישהו שסבל מהזעת יתר- אצלו זה הופיע בעקבות מחלת לב, ואחרי שטופל לאורך זמן בש%

04/08/2008 | 10:25 | מאת: סיגל קוליק

גלית שלום, איני בטוחה מה הם הסיכויים והסיכונים בניתוח להפחתת הזעה. אך, אני מכירה מישהו, שבעקבות מחלת לב, סבל מהזעת יתר. אצלו הההזעה חזרה למצב %F

05/08/2008 | 20:23 | מאת: יובל

אני כבר ניסיתי הכל ,המסקנה הברורה :רק בוטוקס להזעת יתר יכול לעזור לכם !!אני ממליץ לכם לפנות לד"ר ליפשיץ רוברטו רופא עם ידי זהב והמון ידע מיקצועי ,מומלץ !

31/10/2008 | 21:23 | מאת: דוד

בדיקת בלוטת תריס תקינה סובל מהזעת יתר באזורים בעייתיים כמו גב ,כתפיים בנוסף למצח ובית שחי דבר שצקשה עלי מאד את פעילות חיי היומיום החולצות שלי רטובות אם יש פתרון נא ידעו אותי בדחיפות יצחק