פטריה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

28/07/2008 | 00:06 | מאת: דנה

היי בעקבות מראה של פטריה בציפורן פניתיח לרופא עור שעשה לי 2 בדיקות מעבדה שהעלו שאין גדילה של פטריה . מכיוון וללא ספק קיימת שם פטריה פניתי באופן עצמאי לבית מרקחת הומאופטי שקיים בעיר מגוריי כבר 45 שנה . הרוקח אמר שללא ספק זו פטריה ונתן לי ג'ל למריחה על הציפורן . קיום לאחר חודשיים הציפורן פשוט נפלה כרגע אני בלי ציפורן . ניגשתי לבית המרקחת , הרוקח טען שזה מצויין ושהפטריה בשלב התפוררות . אך כיוון והוא הבחין שגם בציפורניים נוספות יש התחלה של פטריה הוא נתן לי 2 סוגים של כמוסות . האחת נקראת BIFILACT כתוב שזה מכיל בקטריות ידידותיות . והשני כמוסות הומאופטיות שנקראות פטריקון ומכילות חומרים שונים |"(במידת הצורך אציין אותם ), בכל מקרה שאלתי אותו אם אני נקלטת להריון האם אני יכולה להמשיך לשתות את הכמוסות ? הוא ענה לי שכשאכנס להריון אבוא שוב והוא יחליף את הכמוסות ההומאופטיות ואת הג'ל לחומר אחר . יש לציין שהוא אמר לי שלוקח לציפורן באגודל לצלוח בערך שנה ושבשנה הזו אני אצטרך ליטול את הכמוסות . השאלה שלי למעשה היא האם זה לא מסוכן ? הוא טוען שאין שום בעיה אם זה ושהם פיתחו את המוצר כך שלא רק שאינו פוגע בכבד הוא גם משפר את פעולתו . רציתי לקבל את חוות דעת הרופא בפורום . בכל זאת אציין את החומרים הקיימים בכמוסות ההומאופטיות : CAPRYLIC,THYME, ,RED-C.D.C,CITRICLDAL, HALLOSITUM,CANDIDA HOM, ARTEMISIA, COPTIS, GARLIC , TARAXACUM אודה לתשובתכם המהירה

30/07/2008 | 15:34 | מאת:

כל הטיפולים ההומאופתיים שאת מתארת לא יעזרו לפתור את הבעיה שלך!הטיפול היחידי שיוכל לעזור לך זה טיפול בכדורים דרך הפה שירשום לך רופא העור שלך. בדיקת מעבדה שלילית אינה שוללת פטרת: מעבדה טועה הרבה פעמים ומוחה צריך להיות מסוגל לאבחן את הפטרת ולטפל בה גם אם בדיקצ המעבדה שלילית .