נגע כרוביתי?

דיון מתוך פורום  רפואת עור

26/07/2008 | 09:15 | מאת: ירון

מזה כחודשיים יש לי משהו בזרת,הייתי אצל רופאת עור שכתבה הפנייה לייעוץ "ביד שמאל בזרת נגע כרוביתי בחלקו מוסנן בבסיס,לא ברור האם מדובר ביבלת,מומלץ להוציא" הרופאה אמרה לי שהכירורג יוציא וישלח לבדיקה. זה קצת כואב במיוחד שנוגעים ונפוח גם. האם יש רעיון מה זה יכול ליהיות? מהו טיפול מתאים? מה זהייתה האבחנה של הרופאה ולמה היא אמרה שיקחו את זה לבדיקה ,מה יכולים לגלות שם לאחר הוצאה. יש טיפול לזה? תודה

30/07/2008 | 15:34 | מאת:

מדבריך אני מבין שהרופאה עצמה לא הייתה בטוחה באבחנה המדויקת ולכן היא ביקשה הסרה חירורגית ובדיקה פתולוגית מיקרוסקופית שרק היא תתן לך את התשובה המדויקת .