האם יש דרך לטפל בצלקות אקנה ?

דיון מתוך פורום  רפואת עור

25/07/2008 | 16:53 | מאת: רפי

אני באמצע גיל השלושים ויש לי צלקות עמוקות כתוצאה מאקנה בגיל ההתברות. האם יש דרך לטיפול?

30/07/2008 | 20:15 | מאת: חוה

יש 2 טיפולים לצקות כמו שלך 1. פילינג עדין או עמוק שזה כמו קילוף של העור שלפי הבנתי הוא גם גורם לעור להיות יותר דק שזה לא כל כך בריא לעור 2.טיפול בליזר שהוא מעבה את העור באזור הצלקת וכך גורם לצלקת להעלם אבל שני הטיפולים עולים מאד יקר וניראה לי שהליזר יותר יקר מהפילינג בכל אופן אולי יש מישחות כל שהן לא יודעת שיהיה בהצלחה