שורף בפה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

24/07/2008 | 17:23 | מאת: דן

שלום כל שנה שמתחילה עונת התאנים יש תאנים שלאחר אכילת10 מהם שורף לי הלשון החיך ואם נוגע בשפתיים מתחיל תוך שעה פצעים בשפה כמו שהייתי קטן לאחר שהות בשמש שם אלכוהול 70 % והפצע לא מתפתח אך הפה אי אפשר ושורף יומיים . יש סוגי תאנים שאוכל כמויות ולא קורה כלום? 1- למה זה? 2-מה הגורם? 3-מי המומחה לענין? תודה

30/07/2008 | 15:30 | מאת:

כנראה שאתה רגיש לשרף של התאנים! אם תקפיד לקלף בסכין את הפרי ולאכול רק את הפנים -אזי יש להניח שזה לא יקרה .