פיגמנטציה בפנים בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת עור

23/07/2008 | 00:40 | מאת: מיכל

שלום רב, אני בשבוע ה-29 להריון ראשון. בתחילת ההריון הופיעו לי כתמי פיגמנטציה מעל השפה העליונה (שיוצרים רושם של שפם...:-)) שצבעם התחזק עם התקדמות ההריון והחשיפה לשמש (למרות שהשתמשתי במקדם הגנה 50 בתדירות גבוהה והחשיפה שלי היתה מינימלית. ברצוני לדעת אם ניתן לטפל בכתמים בעודי בהריון? תודה רבה, מיכל

23/07/2008 | 13:29 | מאת:

הייתי ממליץ לך להשתמש ב BABYSOL 100 .זה יכול לפחות בשלב זה למתן או למנוע את המשך התהליך. באשר לטיפול האקטיבי להסרת הכתמים - הייתי ממליץ לך להמתין עד אחרי הלידה .