מינוציקלין

דיון מתוך פורום  רפואת עור

12/07/2008 | 16:09 | מאת: דן

ד"ר שלום רב, 1.האם ניתן לבצע פעילות גופנית במקביל לנטילת מינוציקלין לטיפול באקנה? 2. לפני כ5 חודשים סיימתי טיפול במינוציקלין שארך כ-3 חודשים ומצב האקנה השתפר. אך לפני כשבוע התחלתי שוב ליטול את הכדורים לתקופה של חודש אחד (במרשם רופא כמובן) לאחר שאקנה שוב חזרה. האם אין כל נזק/סיכון בשימוש חוזר של הכדורים? האם ניתן להפסיק הטיפול באמצע ? תודה.

16/07/2008 | 19:27 | מאת:

בהחלט מותרת פעילות גופנית !אין כל נזק בטיפול חוזר או אף בטיפול ממושך גם של שנים אם צריך !