אקנה וגלולות?????

דיון מתוך פורום  רפואת עור

11/07/2008 | 17:16 | מאת: ליאת

שלום. סבלתי מהתפרצות אקנה (בעיקר באזור השפתיים)וכיום לאחר טיפול באנטיביוטיקה ומשחות למינהם נשארו רק צלקות ומעט פצעים שמופיעים. רופא עור אמר שאני סובלת מחוסר איזון הורמונלי והמליץ לי על נטילת גלולות או טיפול מקומי במשחות אנטיביוטיקות כגון בנזמיצין טופיקל. רציתי לדעת איזה טיפול טוב יותר ( שהרי בנות שלוקחות גלולות לטיפול באקנה הפנים מבריאות וכשהן מפסיקות את הגלולות כל הפצעים חוזרים שוב והבעיה בעצם לא נפתרה רק נדחתה תודה רבה זה חשוב!

16/07/2008 | 19:24 | מאת:

רוב הטיפולים באקנה הם טיפולים שמדכאים את התופעה ואם מפסיקים אותם התופעה יכולה לחזור שוב .מבחינה זו זה יכול לקרות בין אם את לוקחת גלולה ובין בטיפול מקומי .