עזרה בפיענוח תוצאות ביופסיה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

10/07/2008 | 10:37 | מאת: sonix

אבקש עזרה לפיענוח תוצאות ביופסיה: ביופסיה 1: superficial fragment of epidermis with thickened ortho- AND parakeratoric corneum layer with sarum. may suggest dyshidrotic dermatitis OR psoriasis. ביופסיה 2: acral skin showing preserved granular layer, compact orthoyperkeratotis AND superficial perivascular lynphocytic infiltrate. additional report after PAS stain to follow תודה

10/07/2008 | 12:22 | מאת:

תשובת הביופסיה היא בלתי-ספציפית והפיענוח שלה תלוי בנתונים ובמימצאים הקליניים .

10/07/2008 | 17:00 | מאת: sonix

תודה אבל עדיין לא הבנתי, מהניתוח של הביופסיה הראשונה אין הכרעה בין אקזמה לפסוריאזיס אבל מה אומרת הביופסיה השניה? אני לא מצליח להבין את התשובה שלה, האם אפשר לקבל בקווים קצת יותר כלליים תודה