סקלרודרמה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

09/07/2008 | 18:48 | מאת: משה

אשתי סובלת מסקלרודרמה באזור הלחי ומתחת לאוזן.היא מטופלת אצל קוסמטיקאית שמחדירה לה משחות לאזור.הטיפולים הנל עולים הון תועפות בסדר גודל של השכר הממוצע לחודש.מהו הטיפול המומלץ שהנך מציע.

10/07/2008 | 13:03 | מאת:

חבל על הכסף!!! מה גם שאינני מניח שהטיפולים האלה מועילים במה שהוא .אין גבול לציניות של כל מיני שרלטנים שמנצלים את הייאוש של אנשים .אכן אין טיפולים יעילים לבעיה זו אך זה גם תלוי בסוג הבעיה ובשלב של המחלה ויתכן שבעזרת טיפולים רפואיים מסוימים אפשר לכל הפחות לשפר חלקית את המצב;אבל בוודאי ובוודאי לא ע"י קוסמטיקאית שרלטנית ונצלנית .