לד"ר פנינה שמש/ ד"ר אשר יהב בנושא ACNE KELOIDALIS

דיון מתוך פורום  רפואת עור

08/07/2008 | 16:13 | מאת: יוסף

מזה מספר שנים אני סובל מפצעים בעורף, לפני כשנה וחצי הלכתי לרופא שאיבחן את הבעיה במונח הרפואי כ- ACNE KELOIDALIS , קבלתי סוג של תרופה בשם BETACORTEN SCALP APPLIVATION (תמיסה למריחה על העורף פעמיים ביום) בבוקר ולפני השינה למשך עשרה ימים . יש לציין שבמשך לקיחת התרופה חל שיפור בגודל הפצעים ונראה כאילו הם הולכים להעלם. אולם לאחר סיום הטיפול (לא ניתן לקחת את התרופה יותר מעשרה ימים) חזרו הפצעים בעורף כאילו לא נעשה טיפול. הנני מבקש את עזרתכם , האם משהו מכיר דרכים נוספות לטפל בבעיה מטרידה זו. נ.ב - הרופא המליץ לי לחפש פיתרון ב"מרחבי האינטרנט".

10/07/2008 | 12:40 | מאת:

בהחלט ישנם טיפולים רבים נוספים שהם לא פחות יעילים!החל מנטיל כדורי אנטיביוטיקה מסוימים דרך הפהוכלה בשימוש בחנקן נוזלי - הכל בהתאם למצב המדויק ולסוג הבעיה .