תרופה לציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

07/07/2008 | 22:40 | מאת: טלטול

שלום , שמי טל ואני פונה אלייך בנוגע לתופעה מוזרה בציפורניים שלי. מזנ שנה הן הפכו מחוספסות, רקות מאוד, ומפוצלות. פניתי לרופא עור שנתן לי מרשם לרכישת תרופה + משחה שם התרופה: HSN ACTIVIT (פעמיים ביום) שם המשחה: AXERA CREAM הייתי מבקשת לדעת: א. ממה מוכבות התרופה והמשחה וכיצד הן תורמת לריפוי ב. האם יש להן תופעות לוואי? ג. האם התרופה חזקה? ד. האם התרופה והמשחה מומלצות ומסייעות במקרים אילו בכבוד רב, טל

10/07/2008 | 12:45 | מאת:

התכשירים שאתה מציין אינם מצויים ברשימת התכשירים הרפואיים המאושרים ע"י מישרד הבריאות ולכן אינני יודע ואינני יכול לענות לשאלה שלך .