אז מה צריך למרוח ?

דיון מתוך פורום  רפואת עור

04/07/2008 | 12:41 | מאת: לחנלחעלחע

מריחה מגן מפני כוויות וזהו? אין לזה עוד יעילות? כדי לקבל ויטמין די כמה זמן צריך להחשף , עם חולצה קצרה מכנסיים קצרות מה שחשוף זה ראש ידיים רגליים.. ובאיזה שעות עדיף? תודה.

04/07/2008 | 14:34 | מאת:

מריחת קרם הגנה מגנה מפני כוויות שמש. כוויית שמש היא אחד מגורמי הסיכון להתפתחות סרטן עור. עם זאת לא הוכח שמריחת קרם הגנה מונעת סרטן עור מסוג מלנומה, שזה הסרטן הקטלני. כן הוכח שמריחת קרם הגנה מונעת נגעים טרום סרטניים מסוג SOLAR KERATOSIS. לגבי ויטמין D וכמה זמן צריך להיות בשמש, אין לי תשובה מדוייקת לכך.