ראוקוטן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

03/07/2008 | 21:58 | מאת: החלילן מהמלין

שלום! התחלתי לפני חודש טיפול בראוקוטן. אני נמרח לפחות 3 פעמים ביום, הולך עם כובע, משקפי שמש, ומנסה כמה שיותר להימנע מחשיפה לשמש, אך למרות זאת אני נשרף [יש לומר מעט מאוד] בפנים. יש משהו לעשות לגבי זה? האם זה מסוכן ברמה גבוהה? סכנת כוויות? תודה.

03/07/2008 | 23:03 | מאת:

חשיפה לשמש בזמן טיפול ברואקוטן עלולה לגרום לכוויות שמש- אודם, חום מקומי והתקלפות של העור. רצוי להמנע מחשיפת עור הגוף לשמש במשך הטיפול ברואקוטן. אם עור הפנים רק מאדים קצת ואחר כך זה חולף, זה לא נקרא כוויית שמש רצינית.

04/07/2008 | 08:32 | מאת: החלילן מהמלין

מישהו אמר לי שפעילות גופנית [או הזעה] מפרישות הורמון שמעקב או דוחה את הטיפול של הכדור. האם זה נכון? ומדוע אסור לעשות פעילות גופנית בזמן הטיפול?