פצעים בגב-עזרה דחוף!

דיון מתוך פורום  רפואת עור

03/07/2008 | 15:19 | מאת: ד'

שלום, אני בת 15 ויש לי פצעים רבים בגב. הלכתי לקוסמטיקאית שעשתה לי טיפול ב200 ש"ח ונתנה לי משחות שלא הפחיתו את כמות הפצעים. הלכתי גם לרופא עור והוא נתן לי אנטיביוטיקה שגם לא עזרה לי. אני מתביישת ללכת לים ולהסתובב עם גופיות שחושפות לי את הגב. אני כבר נואשת ולא יודעת מה לעשות! תעזרו לי בבקשה

03/07/2008 | 16:29 | מאת: אריאל

גם לי יש את זה ואני בן את צריכה לשים **** על כולם אין מה להתבייש יש הרבה ילדים שיש להם את זה... אבל אם את רוצה באמת להפחית את זה אז תעשי כמוני וזה עובד! -לא לאכול דברים מטוגנים (צ'יפס, חביתה, שניצל וכו'...) -לא לאכול הרבה מתוקים (שוקולד בעיקר..) -להתחיל לעשות ספורט!! עדיף לך ריצה, זה גם פותח את הנקבוביות בעור. אחרי הספורט תעשי מקלחת עם מים חמים, ולסבן את כל הגוף בעיר באיזורים שיש בהם את הפצעים. ככה אני עושה וזה עובר תאמיני לי.. אה והכי חשוב- לא לגרד אותם!

03/07/2008 | 16:31 | מאת: אריאל

03/07/2008 | 16:55 | מאת: ד'

אני באמת ינסה לא לאכול דברים עם הרבה שמן..ואני יתחיל לעשות ספורט :) תודה על העזרה

03/07/2008 | 23:06 | מאת:

אם מדובר בפצעי בגרות- אקנה שלא מגיבים לטיפול באנטיביוטיקה, במצב כזה יש מקום לטיפול ברואקוטן. ממליצה לך לחזור לרופא/ת העור שלך. אקנה זו מחלת עור ומי שצריך לטפל בה הוא רופא או רופאת עור.