תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואת עור

03/07/2008 | 12:54 | מאת: מרים

בדיקה שנקראת CRP תוצאה 62, והטווח אמור להיות עד 5. בדיקה שנקראת RF תוצאה 21, אמור להיות עד 15. בדיקה שנקראת ESR תוצאה 53, אמור להיות עד 20. בנוסף יש כאבים ברגל, בעצמות, בכתף ובעמוד השידרה. מה זה אומר? ומה ההמלצות להמשך בדיקות? תודה רבה

04/07/2008 | 14:47 | מאת:

CRP,RF,ESR הם כולם מדדים של דלקת. יש לחזור לרופא שנתן את הבדיקות ולקבל ממנו המלצה איך להמשיך את הבירור. לעיתים יש צורך להפנות לרופא מומחה למחלות פרקים שנקרא גם ריאומטולוג.