כוויות שמש

דיון מתוך פורום  רפואת עור

01/07/2008 | 22:53 | מאת: נעה

אני בת 13 הייתי אתמול בבריכה המון שעות,לא שמתי קרם הגנה בשיא טיפשותי חזרתי לבית וכולי אדומה,נשרפתי בירכיים ובכתפיים.. הכאב בעיקר בירכיים,אדמומיות רבה.בקושי ויכלתי ללכת,עדיין אני ככה. ישר התקלחתי באמבטיה קרה הוריי פנו לבית מרקחת וקנו לי משחה שעוזרת לכוויות שמש שאני שמה 3 פעמיים ביום,ובנוסף אלוורה. זה נורא כואב,בלילה בקושי ואני ישנה... מה לעשות?

02/07/2008 | 12:21 | מאת:

קודם כל זה רע מאוד שזה קרה !ישנו קרם מסוים שכדאי להשתמש בו שנקרא BIAFINE ניתן במירשם רופא .